smakelijk

gepubliceerd op februari 18th, 2015 | door ditte

0

De Robin&bacon sandwich

Een verwenlunch. Waar iedereen blij van wordt. Laat het smaken en noem hem de Robin&bacon thing.

IMG_9855Zet een pan op een laag vuurtje en bak de kleine baconreepjes. (voor 4 personen heb je 2 porties baconreepjes nodig) Snij dikke sneden van een houthakkersbrood. Steek ze even in de broodrooster, tot ze krokant en lauw zijn. Zet het mes in het midden van de avocado (voor 4 personen heb je er ook 2 nodig) en snij rondom tot aan de pit. (hier zie je wat ik bedoel: https://www.youtube.com/watch?v=Ipzr-kssU7w&gl=BE) Pel de avocado en snij die in kleine plakjes. Prak het avocadovlees in een apart bordje en meng met een beetje citroen. Zo blijft de avocado langer groen. Besmeer de broodjes rijkelijk met roomkaas. Voeg een laag avocado toe. Kruid af met veel peper uit de molen en een beetje zout. Niet teveel zout want dan smaakt de avocado niet meer zo lekker. Daarbovenop komen de baconreepjes. Klaar!

Robin zegt: “Wie geeft me startgeld voor mijn eigen broodjeszaak?”

Ditte zegt: ”Ik heb m’n mond vol, ik kan niks zeggen”


over de auteur

ditte

het leven is wat je ziet, als je wilt kijkenEen reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


*

terug naar hoofding ↑
 • inschrijven voor de nieuwsbrief

 • tafelgenoten

  kitchen crew

  R&B alle dagen een beetje Helden van de Dag

  miauw

  schele’n barry, de kat die besloot ons te adopteren

  me

  saying hi & goodbye
 • onderwerpen