kolom

gepubliceerd op november 27th, 2020 | door ditte

0

Black friday

Schermafbeelding 2021-02-04 om 18.27.10Black friday. Het begon zo: ik mocht niet kiezen waar ik wilde zitten in de wachtkamer van de dokter, er lagen geen oude Libelle’s waarin ik mezelf kon ontmoeten, kort erna werden er 18 huidkankervlekjes in mijn gezicht behandeld en ik voelde me een wandelend speldenkussen, onderweg wilde ik pipi doen in de toiletten van een tankstation op de autostrade maar dat kan enkel als je in het bezit bent van klein geld –zo bleek–, voor alle andere diensten in het winkeltje van het station kan je enkel met kaart betalen, centen vinden ze vies en kunnen ze coronagewijs niet geven, terug buiten stonden 3 mannen naast elkaar met een dampende straal urine op de prikkeldraad van de nabije wei te mikken, ik voelde me serieus buitengesloten, een gedeukte witte bestelwagen met aanhangkar verloor tegen 120km/u en een paar meter voor mij een flapperende zeildoek, gelukkig weet mijn auto wat de elandtest is, terug in de straat vroeg een buurvrouw me –een tikkeltje beschuldigend– of de drie kratten wijn die bij haar geleverd waren voor mij waren, nope, mijn ‘uit’box zat propvol mails die vandaag weigerden om zich naar andere ‘in’boxen te verplaatsen, een andere buurvrouw vroeg me een tikkeltje beschuldigend of de drie kratten wijn die bij haar geleverd waren voor mij waren, nee-hee, en Schele’n Barry gaf over op de mat… mijn dag.
Is dat mijn straf omdat ik vergat iets wat ik helemaal niet nodig heb, tegen megakorting te kopen vandaag?


over de auteur

ditte

het leven is wat je ziet, als je wilt kijkenEen reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


*

terug naar hoofding ↑
 • inschrijven voor de nieuwsbrief

 • tafelgenoten

  kitchen crew

  R&B alle dagen een beetje Helden van de Dag

  miauw

  schele’n barry, de kat die besloot ons te adopteren

  me

  saying hi & goodbye
 • onderwerpen