kolom

gepubliceerd op september 3rd, 2013 | door ditte

2

Hoera!

IMG_0679Raf en ik waren nog maar net samen of we zaten al ‘naast’ elkaar in plaats van, zoals andere verliefde koppeltjes, ‘over’ elkaar. Of het nu op een terrasje was of in de bistro om de hoek, voor ons geen handen vasthouden en in elkaars ogen kijken. Als een bejaard paar zaten we zij aan zij. We babbelden, discussieerden en keken samen voor ons uit. Voor mij was het een goed teken, dat naast elkaar zitten. Een teken van groot vertrouwen. Het praatte ook beter, we leerden elkaar sneller kennen, denk ik. Datzefde vertrouwde gevoel had ik met de redactie van Libelle ook heel snel. Ik had niet het gevoel dat er verleid moest worden, gebriefd of gecontroleerd. We voelden en vulden elkaar aan. Als je naast elkaar zit, kijk je ook dezelfde richting uit. Dat is goed als er samengewerkt moet worden. De redactie gaat zonder mij verder maar ik hoop dat we dezelfde richting blijven uitkijken: uw richting. Als afscheid maakte het Libelle-team een magazine voor mij: ditte. Een soort Libelle, even dik bijna. De hele redactie werkte mee. R&B hebben stiekem meegeholpen en Raf schreef de kolom vooraan. Een eerbetoon dat ik me niet had durven dromen. Die ‘ditte’ is prachtig geworden, vol leuke grapjes ook. Een mooi cadeau dat ik op een paar dagen tijd al meer dan tien keer heb gelezen. “Met alles erin wat van jou nooit mocht”, zo werd erbij verteld. Nooit mocht? Raar. Ik dacht dat we samen op dezelfde manier naar de wereld keken. Ik ben ervan overtuigd dat dat zo is. Als u dit leest hebt u me gevonden. Niet meer op papier. De laatste paar dagen heb ik zoveel mogelijk geleerd over het maken van een website. Mijn hoofd gonst er nog van. Maar ik ben blij en trots dat dit stekje in elkaar geknutseld is geraakt. Ik hoop dat u zich inschrijft op m’n nieuwsbrief, zo mist u vanaf nu geen enkel keukencursiefje. En als u me ondertussen ergens ziet zitten, kom dan ‘naast’ me zitten, dat vind ik fijn.

 


over de auteur

ditte

het leven is wat je ziet, als je wilt kijken2 Responses to Hoera!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


*

terug naar hoofding ↑
 • inschrijven voor de nieuwsbrief

 • tafelgenoten

  kitchen crew

  R&B alle dagen een beetje Helden van de Dag

  miauw

  schele’n barry, de kat die besloot ons te adopteren

  me

  saying hi & goodbye
 • onderwerpen