kolom IMG_7246

gepubliceerd op mei 24th, 2016 | door ditte

0

Verliefd

IMG_7246Van Kürt Rogiers heb ik altijd gedacht: wat een zondagskind! Succesvol acteur, aanbeden hottie, vrolijke radiomaker, perfecte televisiepresentator, eigenaar van een leuk gezin met twee dochters -dochters are the best – en nu ook nog eens vertolker van een vrijpostig personage in een topsoap! Wellicht is hij ook zo iemand die altijd mooi weer heeft als hij een tuinfeestje organiseert of diegene die aan de kassa onbewust maar áltijd in de kortste rij gaat staan. Kürt speelt na de zomer Lars in ‘Familie’ en ik was erbij op z’n eerste draaidag. Ik vroeg hem of hij ook wérkelijk een zondagskind is. ‘Létterlijk’, verbetert Kürt me. ‘Ik ben op een zondag geboren. (lacht) Maar… Je hebt gelijk, zo is het misschien wel. Ik heb lang geleden al beslist dat elke dag de moeite mag zijn. Zo’n eerste draaidag bijvoorbeeld: dat is een cadeautje, een knuffel van m’n dochters: groot geschenk, het juiste liedje op het juiste moment: spontane glimlach. Kleine dingen. Maar ze geven me intense gelukshuppeltjes.’ Een paar minuten later poseert hij gewillig en joviaal voor de fotografen in het decor van ‘Familie’. Kürt is een pro. Terug op de redactie geef ik het meteen toe aan collega Christelle: ‘Ik ben verliefd.’ ‘O ja? Op wie?’ lacht ze alsof ze er niets van gelooft. ‘Op een zondagskind. Iemand die het geluk in kleine dingen vindt. Én hij heeft mooie handen!’ Christelle is geconcentreerd bezig, maar ze kijkt even ongelovig van haar computerscherm weg en staart me aan. ‘Het is Kürt Rogiers. Ik heb hem ontmoet. Wat een authentiek vrolijke man. En hij zag er in maatpak ook nog eens bijzonder appetijtelijk uit’, knipoog ik. ‘Maar dat is de reden niet. Het eerste waar ik bij een man op let, zijn de handen. Die verraden alles. Mijn vooroordelen over mannen zijn volledig op de handen gebaseerd. Het was me voordien nog niet opgevallen, maar Kürt scoort superhoog op ‘mooie handen’. Een man naar m’n hart.’
Zeg Kürt, geen paniek, de verliefdheid gaat wel over hoor!


over de auteur

ditte

het leven is wat je ziet, als je wilt kijkengeef jouw commentaar

jouw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. verplichte velden zijn aangeduid met een *


*

je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

terug naar hoofding ↑
 • inschrijven voor de nieuwsbrief

 • tafelgenoten

  kitchen crew

  R&B alle dagen een beetje Helden van de Dag

  miauw

  schele’n barry, de kat die besloot ons te adopteren

  me

  saying hi & goodbye
 • onderwerpen