kijk

gepubliceerd op maart 4th, 2016 | door ditte

0

Té te te

IMG_1481Té vroeg stond ik op de parking van vrt. Het weer was té slecht dus was ik té gul met m’n reistijd omgesprongen. Ik vroeg me op voorhand af of ik niet té zenuwachtig zou zijn maar het omgekeerde was waar. Bijna té rustig stapte ik de radiostudio in. Té erg op m’n hoede voor valstrikvragen (kwatongen hadden me gewaarschuwd) moest ik niet zijn want Annemie bleek een sympathieke gastvrouw te zijn. De vraag of ik niet té verslaafd ben, kreeg ook een antwoord dus dat was ’te bon’ zoals R&B het zouden zeggen. Het ging allemaal té snel voorbij en voor ik het wist was het afgelopen en bleek m’n telefoon té klein voor alle binnengelopen reacties. Té blij.

http://www.radio1.be/programmas/11bean/een-koe-die-omvalt-voor-de-britten-belangrijker-dan-een-europese-beslissing

Het gesprek met Annemie Peeters over wat me de laatste tijd opviel in de actualiteit én over Dag Allemaal kan je via de link hierboven herbeluisteren.


over de auteur

ditte

het leven is wat je ziet, als je wilt kijkenEen reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


*

terug naar hoofding ↑
 • inschrijven voor de nieuwsbrief

 • tafelgenoten

  kitchen crew

  R&B alle dagen een beetje Helden van de Dag

  miauw

  schele’n barry, de kat die besloot ons te adopteren

  me

  saying hi & goodbye
 • onderwerpen