kolom

gepubliceerd op september 11th, 2013 | door ditte

1

Driedubbel

(wat een drukke week is dit onverwacht geworden, ik hou van drukke weken, enkel in  juni 2010 had ik het er even moeilijk mee)

IMG_0898Het was weer zo’n week. Een week waarin ik zou willen dat tijdelijk cloonen toegelaten is. Even een driedubbele Ditte ter beschikking zodat eentje ervan ten minste een hele nacht zou kunnen doorslapen bijvoorbeeld. De andere twee kunnen dan de overvloed aan werk verdelen en om de beurt op tijd naar huis gaan om daar ook nog mama te zijn. Helaas moet ik op ouderwetse manier de week doorgeraken. Een goochelweek durf ik het te noemen. Ik probeer er stevig ritme in te houden en m’n agenda te respecteren. Dat lukt enkel de eerste uren. Vanaf elf uur zit al helemaal niet meer op schema. Gelukkig is er Kristel, ze bereid de cijfervergadering zó goed voor dat de meeting eigenlijk overbodig is, dat is zalig makkelijk. Sofie is volgens mij wel gecloond. Ik kom haar in drie verschillende vergaderingen tegen met receptenlijstjes, goede ideeën, planningdata en fotomappen. Anne-Catherine maakt een stevig ‘to do’-lijstje voor zichzelf. Daar staan vooral dingen op die ik zélf zou moeten doen. Fantastisch, dat maakt veel ruimte in m’n hoofd vrij. Het lijkt of Anne m’n gedachten heeft gelezen, ze loopt m’n kantoor binnen om me ervan op de hoogte te brengen: “Stuur maar een mailtje, als je nog een ander voorstel wil”. Darren lijkt onvermoeibaar en blijft doorwerken tot de nachtwaker hem ‘s avonds vriendelijk vraagt naar huis te gaan. Billie stuurt me een sms dat de keuken opgeruimd is en Robin vraagt welke boodschappen ze voor me kan doen? Help! Ik bén gecloond in meer exemplaren dan ik had gewenst. De ik-versie mag naar bed!

 

 

 


over de auteur

ditte

het leven is wat je ziet, als je wilt kijkenOne Response to Driedubbel

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


*

terug naar hoofding ↑
 • inschrijven voor de nieuwsbrief

 • tafelgenoten

  kitchen crew

  R&B alle dagen een beetje Helden van de Dag

  miauw

  schele’n barry, de kat die besloot ons te adopteren

  me

  saying hi & goodbye
 • onderwerpen