kolom IMG_1344

gepubliceerd op februari 26th, 2015 | door ditte

0

Record

#tbt: Morgen is Billie jarig. Ook dit jaar maak ik een verjaardagskroon voor Billie. Die van vier jaar geleden zag er zo uit!

IMG_1344En de cijfers van de week zijn: de winnende lottonummers 2, 6, 13, 19, 27, 31. Ik heb alles bij elkaar ongeveer 70 uren geslapen, de voorbije 7 dagen. Meer dan ik normaal doe. Flink. Ik heb 1 bon van 5 euro gekregen in de supermarkt. 964.627 mensen hebben naar Kom op tegen Kanker gekeken. Thuis hebben we 2 keer pasta gegeten en 1 keer puree. Ik heb me een 30-tal keer geërgerd aan de nieuwsberichtgeving, tandenknarsend. In de fruitschaal zijn 12 appels verdwenen en evenveel kiwi’s. Ik heb zeker 4 liter melk gedronken, lekker! Onze huisdokter heeft 3 keer bezoek van ons gehad. Enkel Robin was nog niet in orde met haar Globaal Medisch Dossier. Ik heb 409 mails ontvangen en er zelf 136 verzonden. Het aantal tegengehouden spamberichten ben ik vergeten te tellen. We hebben sinds deze week 1 nieuwe buurvrouw. En ik heb daardoor wel meer dan 10 keer aan m’n oude buurman gedacht. Ik mis hem nog steeds, maar heet de nieuwe buurvrouw van harte welkom. De temperatuur was deze week gemiddeld 4,2° C, 2,6 graden lager dan het normale maandgemiddelde. Ik heb 8 keer in een lift gestaan. Robin heeft 4 keer ‘zet uw brooddoos in de keuken’ gehoord. Pauw & Witteman, het laatavond-programma op Nederland 1, heb ik 2 keer gemist. Ik denk dat ik 0 verkeersovertredingen heb begaan. 1 keer heb ik van handtas gewisseld, en de glasbak heb ik ook 1 keer bezocht. Ik heb een verjaardagskroon geknutseld en 3 kleurige slingers opgehangen. En Billie… Billie heeft voor haar 19de verjaardag 191 online felicitaties gekregen via Facebook. Een record!


over de auteur

ditte

het leven is wat je ziet, als je wilt kijkengeef jouw commentaar

jouw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. verplichte velden zijn aangeduid met een *


*

je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

terug naar hoofding ↑
 • inschrijven voor de nieuwsbrief

 • tafelgenoten

  kitchen crew

  R&B alle dagen een beetje Helden van de Dag

  miauw

  schele’n barry, de kat die besloot ons te adopteren

  me

  saying hi & goodbye
 • onderwerpen