smakelijk

gepubliceerd op december 24th, 2014 | door ditte

0

Pannenkoekjes die mogen

IMG_7255Meng 1 grofgeraspte courgette met 2 losgeklopte eieren, een halve gesnipperde ajuin, 60 g bloem. Voeg er 50g gemalen parmezaan en 50g mozzarella (in stukjes gesneden) onder. Kruid met een lepel Worchestersaus, gesnipperde bladpeterselie en peper en zout. Roer het beslag goed om. Verwam een pannenkoekenpan en vet in met wat olie. Maak (eventueel met behulp van een serveerring) de kleine pannenkoekjes. Bak ze aan beide zijden goudbruin.

Heerlijk met een slaatje van Italiaanse kerstomaatjes, een toefje zure room en een stukje rauwe zalm.


over de auteur

ditte

het leven is wat je ziet, als je wilt kijken



Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


*

terug naar hoofding ↑
  • inschrijven voor de nieuwsbrief

  • tafelgenoten

    kitchen crew

    R&B alle dagen een beetje Helden van de Dag

    miauw

    schele’n barry, de kat die besloot ons te adopteren

    me

    saying hi & goodbye
  • onderwerpen